CollectPay

 

 

Collectaz virtuelle betalingsportal CollectPay gør det let for din organisation at indsamle penge via hjemmeside, smartphone og sociale medier.

 

CollectPay er et værktøj til fundraising med fokus på at konvertere interesserede besøgende til aktive donorer, så I får flere penge til jeres formål.

 

Brugervenlig og fleksibel

 

Det er et brugervenligt og fleksibelt værktøj, hvor det er let at oprette flere indsamlinger med forskellige bidragsmuligheder, både faste og engangsdonationer, deltagerbetalinger eller kontingentopkrævninger. Bidragsydere kan tilmelde automatisk træk via betalingsservice. CollectPay er responsivt og ser flot ud både på computer, tablet og smartphones.

 

 

 

Flere muligheder

 

Gør det nemt for dine kontakter at hjælpe andre. CollectPay giver en mulighed for enkelt at donere via din organisations hjemmeside direkte til organisationen eller udvalgte formål.

Donationsformular

CollectPays formularer til online donationer er fuldt responsive kan tilpasses jeres behov. Der kan både oprettes enkeltdonationer, aftaler via betalingsservice, kort eller MobilPay subscription

Medlemskab

CollectPays medlemskabsmodul er udviklet til at gøre det enkelt for medlemmet at vælge relevante type medlemskap. Oprettelse af betalingsaftaler sker via kortbetalinger, MobilePay subscription og betaligngsservice.

Webshop

CollectPays webshop er udviklet til salg af mercandice. I webshoppen kan køberen både bestille varer der skal betales for og varer I giver gratis. Den indeholder et overskueligt antal funktioner og er dermed nem at sætte op.